Sociální služby Semilska se představují

*  Talli - 15.10.2010

Rádi bychom pozvali občany města Semily i celého regionu k návštěvě vestibulu semilského Městského úřadu, kde od poloviny října 2010 probíhá panelová prezentace organizací, poskytujících různé typy sociálních služeb obyvatelům města a okolí. Tuto prezentaci jsme pro Vás připravili v rámci naplňování priorit Komunitního plánu sociálních služeb.

Návštěvníci zde mohou získat přehled o tom, jaké služby jsou u nás občanům k dispozici, jaké další aktivity nabízí svým uživatelům i široké veřejnosti. Mohou zde najít důležité telefonní i e:mailové kontakty .

Na závěr této prezentace se ve středu 10. listopadu 2010 od 14,00 hodin uskuteční „kulatý stůl“ za účasti představitelů města, zástupců jednotlivých poskytovatelů i veřejnosti.

V rámci prezentace poskytovatelů sociálních služeb Semilska nabídnou dne 8.11.2010 jednotliví poskytovatelé k prodeji výrobky uživatelů široké veřejnosti, a to od 9,00 hod do 17,00 hod. Zakoupením těchto výrobků podpoříte poskytovatele sociálních služeb, převážně z neziskového sektoru.

Jaroslava Boudná
administrativní pracovnice KPSS region Semilsko


Převzato z www.semily.cz

--------------------------------------------------------------------------------------------
Tento článek byl převzat dne 28.4.2024 3:52:49 z Internetového serveru RajNet.cz
--------------------------------------------------------------------------------------------