Ekovýchova Libereckého kraje www.ekovychovalk.cz

*  Talli - 5.2.2008

Tento webový portál byl zřízen v rámci projektu Regionální systém environmentálního vzdělávání, výchovy a osvěty Libereckého kraje (ORSEJ), který byl podpořen z Operačního programu Rozvoj lidských zdrojů spolufinancovaného ze státního rozpočtu České republiky (Ministerstvo životního prostředí České republiky) a Evropského sociálního fondu v ČR. Projekt ORSEJ byl k 31.1. 2008 ukončen, ale webový portál zůstane i nadále funkční a jeho administraci převzal Liberecký kraj.

Portál je členěn do různých sekcí – akce, aktuality, organizace v oblasti ekovýchovy, ekologické poradenství, granty a řady dalších. V současné době, vzhledem k ukončení projektu ORSEJ, pracujeme na jeho úpravě, ale již nyní je možné na něj umísťovat zajímavé odkazy, upozornění na akce, tiskové zprávy atd.

Nabízíme vám tak ZDARMA prostor ke zveřejnění zajímavých informací z oblasti ekologické výchovy, vzdělávání a osvěty, které pořádáte. Jediné, co musíte udělat – odeslat veškeré informace v dostatečném předstihu před každou akcí na mailovou adresu: lenka.rychtarikova@ekovychovalk.cz

Ing. Lenka Rychtaříková

odbor rozvoje venkova, zemědělství a životního prostředí
Krajský úřad Libereckého kraje


--------------------------------------------------------------------------------------------
Tento článek byl převzat dne 29.4.2024 15:26:07 z Internetového serveru RajNet.cz
--------------------------------------------------------------------------------------------